Veckans Planer!

Kom på nu att jag glömde att skriva veckans planer! Kan ha varit för att jag inte visste så himla mycket om hur veckan skulle se ut förns igår! :)

Onsdag: Häst fria!! :( Men jag får se om Julia eller Amanda behöver hjälp! ;)

Torsdag: Har jag hand om Almas hästar! :D Både den nya stjärnan och Brownie ;) Ska då rida Brownie i 20-50 min och han ska bara skrittas. Och sen ska jag även gå med hennes nya stjärna Zeta förhand! :)


Fina Zeta i hennes debut i 1,40 med Malin B! :D
Fredag: Har Brownie och Zeta, gör samma sak med dom. Brownie ska jag bara skritta i 20-50 min och honom rider jag och sen går jag även med Zeta förhand! :)


Fina Brownie när han och Alma tävlar MSV:A (1,30)! :D


Lördag: Ska mamma jobba på Runsten eftersom att det är tävlingar där! :) Jag ska inte jobba, men det slutar nog med att jag jobbar sen ändå! hihi, men det är alltid kul att jobba på Runsten med allt härligt folk! ;) Och dessutom är det fälttävlan och det är dagen då ponnysarna är så jag tror att jag kommer ta många foton också, eftersom att dom hoppar på gräsbanan! ;)

Söndag: HÄSTSKÖTARE!! :D OCH LILLASYSTER! Min syster ska nämnligen tävla på Runsten. Fälttävlan i 100 klassen. Jag kommer som vanligt vara hästskötare och stolt lillasyster* :) Och vi kommer antagligen att vara på Runsten från 7 på morgon (JIPPI*) till sen kväll, men Runsten är ju ändå bäst satt! :D :D

MY!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0